Preskocit navigáciu

Týždeň deťom s rakovinou


Týždeň deťom s rakovinou

V spolupráci s neziskovou organizáciou „Deťom s rakovinou“ mali príslušníci Čestnej stráže prezidenta SR možnosť zúčastniť sa aktivity „Týždeň deťom s rakovinou“ pre malých pacientov na oddelení Detskej onkológie na bratislavských Kramároch. Kapitánka Andrea Šantorová detským pacientom a ich rodičom objasnila náročnosť profesionálnej služby, prípravu a poslanie príslušníkov ČS PSR, ktoré plníme. Zvedavým pacientom sme zodpovedali ich náročné otázky o výzbroji, ktorú používame. Desiatnik Lukáš Buttko predviedol fyzickú zdatnosť a predviedol správne predcvičenie kľukov, slobodník Matúš Krištín opísal historickú rovnošatu a hudobník desiatnik Marek Turček zahral na trubke deťom známe skladby z rozprávok.

Spolupráca s týmto oddelením a útvarom ČS PSR pretrváva 15 rokov a sme radi, že môžeme deťom pomáhať a svojim príspevkom im spríjemniť náročnú liečbu.


Týždeň deťom s rakovinouTýždeň deťom s rakovinouTýždeň deťom s rakovinouTýždeň deťom s rakovinouTýždeň deťom s rakovinouTýždeň deťom s rakovinou

Autor: kpt. Ing. Andrea Šantorová , Foto: rtn. Michal Potocký - Dátum: 26.03.2019
Čítanosť: 2743
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share