Preskocit navigáciu

Rokovanie vojenskej rady v Nemšovej


Rokovanie vojenskej rady v Nemšovej
Dňa 19. októbra 2010 sa v priestoroch Multifunkčnej zásobovacej základne-západ v Nemšovej konalo výjazdové zasadanie Vojenskej rady veliteľa Síl výcviku a podpory.

Rokovanie Vojenskej rady spočiatku viedol zástupca veliteľa SVaP brigádny generál Ing. Juraj Krištofovič do návratu veliteľa SVaP generálmajora Ing. Petra Vojteka z VVP Záhorie, kde bol privítať Náčelníka generálneho štábu OS SR počas jeho návštevy vyvedených vojsk účastniacich sa na cvičení JOINT GOAL z podriadenosti SVaP.

Na programe rokovania vojenskej rady boli štandardné body rokovania, podľa plánu práce vojenskej rady, na záver doplnené vystúpením veliteľa SVaP, ktorý účastníkov oboznámil so závermi rokovania Vojenskej rady NGŠ, ktorej sa zúčastnil minulý týždeň.

V popoludňajších hodinách sa účastníci rady na mieste zoznámili s priestormi novo rekonštruovaného regionálneho strediska naturálneho odievania, v ktorom budú už onedlho poskytované služby profesionálnym vojakom z celého západného Slovenka .

Rokovanie vojenskej rady v Nemšovej1Rokovanie vojenskej rady v Nemšovej1Rokovanie vojenskej rady v Nemšovej1Rokovanie vojenskej rady v Nemšovej1

Autor: kpt. Štefan Zemanovič , Foto: kpt. Štefan Zemanovič - Dátum: 20.10.2010
Čítanosť: 18505
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share