Preskocit navigáciu

Kurz operačného plánovania na AOS Liptovský Mikuláš


Kurz operačného plánovania na AOS Liptovský Mikuláš

V dňoch 21.2. – 25.2.2011 sa uskutočnil na AOS v Liptovskom Mikuláši krátkodobý odborný kurz zameraný na operačný plánovací postup na stupni prápor pre príslušníkov vojenskej polície zaradených do medzinárodného projektu MNMPBAT (medzinárodný prápor vojenskej polície). Uvedeného kurzu sa zúčastnili príslušníci participujúcich krajín – Českej Vojenskej Polície, Poľskej Vojenskej Polície a Slovenskej Vojenskej Polície. Za Slovenskú Vojenskú Políciu sa kurzu zúčastnili: mjr. Šoltýs, mjr. Fraňo, kpt. Nábožný, kpt. Marko, kpt. Hušek, npor. Hubáč, nrtm. Hanták a rtm. Lenčeš.

Kurz bol zameraný na zladenie operačných postupov medzi jednotlivými participujúcimi krajinami a orientovanie sa v procese plánovanie pozemných síl (britský model). Poďakovanie patrí riaditeľovi centra výcviku Ing. Michalovi Chlebecovi za ústretový prístup pri organizovaní kurzu a inštruktorom kpt. Martinovi Chovancovi a kpt. Michalovi Harnádkovi z ISOC za profesionálny a kvalifikovaný prístup v priebehu výučby celého kurzu.

Napísali o nás:

http://www.mosr.sk/20506/vojenski-policajti-sa-pripravuju-na-cierneho-medveda.php?pg=1&mnu=31

 


Kurz operačného plánovania na AOS Liptovský Mikuláš Kurz operačného plánovania na AOS Liptovský Mikuláš Kurz operačného plánovania na AOS Liptovský Mikuláš

Autor: UVP PO , Foto: UVP PO - Dátum: 02.03.2011
Čítanosť: 25930
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share