Preskocit navigáciu

Septembrová rotácia sa pripravuje na nasadenie


Septembrová rotácia sa pripravuje na nasadenie
Za riadenia zástupcu veliteľa 22. mechanizovaného práporu v Michalovciach (mpr) majora Róberta Funtáľa,  poradovou prehliadkou začal  4. júla 2011 sústredený výcvik strážnych jednotiek pripravujúcich sa do operácie ISAF v Afganistane, s rotáciou v septembri.
V rámci prípravy jednotky už absolvovali odborný výcvik, ktorý sa uskutočnil v Michalovciach a po jeho skončení nasledoval spoločný sústredený výcvik, ktorý bude pokračovať až do 19. júla 2011. V období  od 6. do 15. júla 2011 sa takmer 130 profesionálnych vojakov, zúčastňuje taktického cvičenia, ktoré prebieha v michalovských posádkových cvičiskách v Bielej Hore a Porube pod Vihorlatom. Taktické cvičenie za riadenia podplukovníka Ľubomíra Kochanského, veliteľa 22. mpr. vyvrcholí bojovými streľbami. Cieľom samotného výcviku je čo najlepšie pripraviť vojakov na plnenie úloh v priestoroch základne KAF (Kandahár) a základne Tarin Kowt (TK) v provincii Uruzgan.
 

Septembrová rotácia sa pripravuje na nasadenieSeptembrová rotácia sa pripravuje na nasadenieSeptembrová rotácia sa pripravuje na nasadenieSeptembrová rotácia sa pripravuje na nasadenieSeptembrová rotácia sa pripravuje na nasadenieSeptembrová rotácia sa pripravuje na nasadenieSeptembrová rotácia sa pripravuje na nasadenieSeptembrová rotácia sa pripravuje na nasadenieSeptembrová rotácia sa pripravuje na nasadenie

Autor: 22.mpr /2.mb , Foto: 2.mpr/2.mb - Dátum: 06.07.2011
Čítanosť: 11058
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share