Preskocit navigáciu

Výber najlepšieho vojaka mužstva a najlepšieho poddôstojníka síl výcviku a podpory


Výber najlepšieho vojaka mužstva a najlepšieho poddôstojníka síl výcviku a podpory

Dňa 15. novembra 2012 v priestoroch Opravárenského práporu v Martine zasadala komisia Veliteľa síl výcviku a podpory OS SR pre výber najlepšieho vojaka z hodnostného mužstva a najlepšieho poddôstojníka SVaP. Komisia pod vedením štábneho nadrotmajstra Miroslava DULAJA zložená z veliacich poddôstojníkov útvarov SVaP mala neľahkú úlohu vybrať toho najlepšieho, lebo úroveň kandidátov bola vysoká. Komisia po dôkladnom zhodnotení základných a doplnkových kritérií a po vykonaní pohovorov z jednotlivými kandidátmi nakoniec jednohlasne rozhodla o víťazoch.
Najlepším vojakom SVaP za VR 2012 z hodnostného zboru mužstva sa stal desiatnik Peter CMAR z Dopravného práporu Hlohovec.
Najlepším poddôstojníkom SVaP za VR 2012 sa stal rotmajster Peter MESIAČEK z Práporu výcviku Martin, ktorý bude reprezentovať sily výcviku a podpory dňa 6. decembra 2012 vo výbere najlepšieho poddôstojníka OS SR vo Zvolene.
Ostatní vojaci a poddôstojníci však nemusia byť vôbec sklamaní, lebo svoje útvary reprezentovali veľmi dobrým spôsobom. Úroveň súťaže je z roka na rok vyššia a to znamená, že úroveň vojakov a poddôstojníckeho zboru kvalitatívne rastie. Všetci velitelia a veliaci poddôstojníci zúčastnených vojakov môžu byť na nich právom hrdí.


Výber najlepšieho vojaka mužstva a najlepšieho poddôstojníka síl výcviku a podpory 1Výber najlepšieho vojaka mužstva a najlepšieho poddôstojníka síl výcviku a podpory 1

Autor: šbnrtm. Miroslav Dulaj , Foto: šbnrtm. Miroslav Dulaj - Dátum: 20.11.2012
Čítanosť: 14001
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share