Preskocit navigáciu

Kvet ako symbol vďaky


Kvet ako symbol vďaky

Profesionálne vojačky i zamestnankyne veliteľstva síl výcviku a podpory v piatok 6. marca 2009 oslávili medzinárodný deň žien posedením v spoločnosti zástupcu veliteľa brigádneho generála Juraja Krištofoviča, náčelníka štábu plk. gšt. Františka Hudáka a zástupcu náčelníka štábu plk. gšt. Jána Burdu.

„Medzinárodný deň žien je príležitosťou na to, aby muži ženám vyjadrili svoj obdiv a uznanie.“ povedal v svojom príhovore brigádny generál Krištofovič a slová uznania spečatil činom. Ako symbol vďaky za prácu a optimizmus každej z prítomných žien venoval kvietok – Kalu a náčelník štábu venoval ženám bomboniéru. Gratulácii všetkým ženám sa pripojili i zástupca náčelníka štábu a náčelníci odborov a oddelení. Zástupca veliteľa nezabudol ani na ženy v kuchyni. O dobrú náladu sa svojim vystúpením postaral Lukáš Hochman z „DFS RADOSŤ „ z Trenčína.

Spoločné posedenie pri príležitosti Medzinárodného dňa žien je na veliteľstve tradíciou a malou odmenou na záver aj tohtoročného bola skrátená pracovná doba pre naše kolegyne.


Foto1Foto1Foto1Foto1Foto2Foto2Foto2Foto2Foto3Foto3Foto3Foto3Foto4Foto4Foto4Foto4

Autor: mjr. Ing. Štefan Sudin , Foto: mjr. Ing. Štefan Sudin - Dátum: 06.03.2009
Čítanosť: 21588
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share