Preskocit navigáciu

Posádkový tenisový turnaj


Posádkový tenisový turnaj

V stredu 6. septembra sa v priestoroch areálu Ministerstva obrany SR uskutočnil už 9. ročník tenisového turnaja profesionálnych vojakov, zamestnancov a výsluhových dôchodcov vo štvorhrách, ktorý zorganizoval Posádkový klub Bratislava v spolupráci s Klubom Ministerstva obrany SR.
Na kurtoch sa prezentovalo sedem dvojíc a po napínavých a vyrovnaných výkonoch prvenstvo vybojovali Mgr. Miroslav Nemček a PaedDr. Július Antošík, zástupcovia Sekcie modernizácie a infraštruktúry MO SR. V poradí druhý skončili kapitán Igor Polaško a desiatnik vo výsluhe Pavol Belák z VÚ 4405 Nitra. Na treťom mieste rovnako príslušníci tohto útvaru, nadrotmajster František Chlepko a desiatnik Martin Sládečka.

Pri odovzdávaní cien a diplomov vyjadril veliteľ Veliteľstva posádky Bratislava, plukovník Igor Jančovič presvedčenie, že v tradícii organizácie turnaja sa bude pokračovať aj v nasledujúcom období. „Vyjadrujem poďakovanie účastníkom podujatia za ich skvelé športové výkony a dúfam, že organizačný výbor sa s obdobným entuziazmom zhostí aj ďalšieho a to jubilejného ročníka“. Za účastníkov odznelo aj poďakovanie zamestnancovi Dušanovi Livařovi za kvalitnú prípravu tenisových kurtov.


Posádkový tenisový turnajPosádkový tenisový turnaj

Autor: z. Stanislav ČÁP , Foto: PK BA - Dátum: 08.09.2017
Čítanosť: 3743
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share