Preskocit navigáciu

Návšteva kolegu desiatnika Ondreja Kováča v Medical center ADELI Piešťany


Návšteva kolegu desiatnika Ondreja Kováča v Medical center ADELI Piešťany

Keď ti život predkladá dôvody na plač, ukáž mu, že máš tisíc a jeden dôvod na smiech. (Dale Carnegie americký spisovateľ a prednášajúci 1888 – 1955)

Dňa 13.11.2018 veliteľ posádky Bratislava plukovník Slavomír Milde a kolegovia z útvaru navštívili desiatnika Ondreja Kováča a jeho manželku Denisu v Medical center ADELI v Piešťanoch priamo počas rehabilitácie v rehabilitačnej sále, kde sa o neho stará špičkový tím fyzioterapeutov a lekárov. Desiatnik Ondrej Kováč v tomto zariadení podstupuje náročnú rehabilitáciu od 4.11.2018 po komplikovanom zhoršení zdravotného stavu, ktorý nastal v apríli tohto roku.

V Ondrejovej tvári bolo vidieť veľkú radosť a potešenie keď mohol opäť vidieť kamarátov a kolegov a počuť ich úprimné a povzbudzujúce slová. Podľa informácií od jeho manželky, mu pobyt v rehabilitačnom centre veľmi prospieva a pomaly napreduje k celkovému zlepšeniu zdravotného stavu a skvalitneniu osobného života.

Na záver by sme radi zacitovali slová, ktoré nám povedala Ondrejova manželka so slzami v očiach: Veľmi pekne ďakujem všetkým za to, ako strašne veľa Ondrejovi a nám pomáhate. Ďakujem pekne za všetko a nedokážem si vôbec predstaviť, ako by sme to  zvládli bez tej všetkej úprimnej pomoci, ktorá sa nám dostáva od vás všetkých.


Návšteva kolegu des.iatnika Ondreja Kováča v Medical center ADELI PiešťanyNávšteva kolegu des.iatnika Ondreja Kováča v Medical center ADELI Piešťany

Autor: VePBA , Foto: VePBA - Dátum: 21.11.2018
Čítanosť: 4791
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share